Handelsbetingelser

 

Krogsøe Crafting ApS

Ahornvænget 23

5471 Søndersø

CVR nr. 27 77 71 20

 

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser uden at varsle det. De handelsbetingelser der gælder for dit køb, er de handelsbetingelser som foreligger på tidspunktet for din bestilling.

 

Vi tager forbehold for fejl på hjemmesiden og kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuel fejlagtig prissætning, trykfejl eller stavefejl på webshoppen.

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

 

Krogsøe Crafting ApS tager imod online betalinger med; Visa, American Express og MasterCard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

 

Krogsøe Crafting ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

 

Levering

Vi leverer kun varer indenfor Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-5 hverdage. 

 

Der tages dog forbehold for udsolgte råvarer såsom læder i tilfælde af, at der modtages mange samtidige bestillinger i samme farver, som gør at vi løber tør for en given råvare.

 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail. 

 

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland. 

 

Alle varer leveres med dao eller kan afhentes på firmaets adresse efter aftale. 

 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Returretten omfatter dog ikke produkter med personlig tekst eller produkter lavet på specialmål.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget. 

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på mads@krogsoee.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. I mailen bedes du oplyse dit ordrenummer.

 

Det er op til Krogsøe Crafting ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå igang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er udført.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

 

Hvis du fortryder købet skal varen sendes til:

Krogsøe Crafting ApS

Ahornvænget 23

5471 Søndersø

 

Ved returneringen bedes du medsende en kopi af ordrebekræftelsen.

Ved returnering af en vare bærer du risikoen for varen, indtil vi modtager denne. Forsvinder varen, eller bliver den beskadiget under returforsendelsen til Krogsøe Crafting ApS, hæfter du for varen.

 

Reklamationsret 

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

 

Reklamation skal meddeles til Krogsøe Crafting ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt. 

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. 

 

Er reklamationen berettiget dækker Krogsøe Crafting ApS returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

 

Reklamationer sendes til vores adresse: 

Krogsøe Crafting ApS

Ahornvænget 23

5471 Søndersø 

 

Ved returneringen bedes du medsende en kopi af ordrebekræftelsen samt en detaljeret beskrivelse af hvad problemet er.

 

Vi bruger kun ægte læder, som stammer fra dyr. Læderet er nøje udvalgt, men da læder er et naturmateriale kan farve og udseende variere. Ligeledes vil læderet ændre sig (patinere) over tid. Du kan selv pleje dine læderprodukter med læderfedt for at beskytte dem og forlænge produkternes levetid.

 

Databehandling 

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Krogsøe Crafting ApS. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til mads@krogsoee.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage. 

 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby 

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.